Voor bedrijven


DOE MEE AAN DE DIGITALE DAG VAN DE WETENSCHAP


Tijdens de Digitale Dag van de Wetenschap doen we net wat we de andere jaren ook doen: jouw wetenschappelijk onderzoek of technologische innovaties in de kijker zetten. Om zo te informeren én te inspireren. Meer nog: dit jaar doen we dat nog straffer. Want met de digitale editie bereiken we een nog – als dat al kon - breder publiek!

Wat?

De Dag van de Wetenschap - of hij nu digitaal plaatsvindt of niet - is hét moment waarop onderwijsinstellingen, onderzoekscentra, musea en bibliotheken hun wetenschappelijk onderzoek en technologische innovaties kunnen tonen. Met dit initiatief wil de Vlaamse regering zoveel mogelijk mensen warm maken voor de nieuwste ontwikkelingen en hun praktische toepassingen in ons dagelijkse leven.

Hoe deelnemen?

De editie van 2020 speelt zich volledig online af. Anders dan andere jaren komen de bezoekers niet naar jou, maar naar een online platform waarop jij ze overdondert met een digitale format. Denk aan een livestream, 360°-tour, podcast, vlog, digi-quiz, DIY , … van max. 50 minuten. Je kan je daarbij laten inspireren door het jaarthema ‘Duurzaamheid’.

Waarom deelnemen?

Omdat je - terecht - trots bent op wat je doet en dat maar wat graag toont.
Maar ook hierom:

  • Je versterkt je imago van innoverende, wetenschappelijke organisatie.
  • Je wekt belangstelling op voor je realisaties bij een breed publiek.
  • Je zet de inspanningen van je team in de verf en toont je medewerkers waardering.
  • Je krijgt meer visibiliteit dankzij het gratis digitaal promotiemateriaal en een uitgebreide en de mediacampagne.

Deze digitale editie doet daar nog een schepje bovenop.

  • Nog breder publiek: dankzij het online platform zijn er geen geografische beperkingen. Vanop jouw digitale stek trek je bezoekers uit heel Vlaanderen en Brussel aan.
  • Nog meer impact: de content blijft ook na de Digitale Dag van de Wetenschap op het platform staan, waardoor hij nog meer views krijgt.
  • Nog sterker imago: door je boodschap in een digitaal jasje te stoppen, toon je vlot je future proof karakter in een wereld waar digitaal het nieuwe normaal is.

Schrijf je gratis in:

Ben je gecharmeerd door de digitale editie van de Dag van de Wetenschap en wil je graag deelnemen?

Raadpleeg hier het reglement en schrijf je in!

 

Inschrijven is mogelijk tot 17 augustus 2020!

 

De Dag van de Wetenschap is een initiatief van de Vlaamse overheid.